WEDSTRIJD RS Decoratie Edegem - Futsal Topsport Antwerpen  4 - 4  (3-3)

DATUM 03-04-2009  21:15

DOELPUNTEN 4’ El Haoual (0-1), 8’ Achabar (0-2), 8’ Potvin (1-2), 14’ Achabar (1-3), 17’ 10m. S. El Haoual (2-3), 19’ Pouwels (3-3), 28’ El Haoual (3-4) en 33’ Pouwels (4-4).

VERSLAG De bezoekers riepen als excuus in dat zowel Hitou als Laarissi geschorst waren, maar zij liepen wel via een afstandschot van Ilyas uit de tweede lijn uit naar 0-1. Ook Achabar scoorde de 0-2 vanop afstand. Dezelfde minuut viel Potvin in, die onderschepte, draaide en schoot verdiend de 1-2 in. Op aangeven van Salah nette Achabar de 1-3 en Antwerpen ging op zijn elan door. Pas na 17' werden de bezoekers slachtoffer van de eigen foutenlast want El Haoual schoot vanop 10 meter de 2-3 in. Edegem kwam beter in de match maar Ajouaou miste van dichtbij een open doelkans. Toen hij even later alleen op doelman Morant afstevende werd hij foutief gepakt door Achabar die terecht rood kreeg. Samir mikte de strafschop op Morant. In geharrewar voor doel tikte Pouwels de 3-3 ruststand in en liet Edegem nog gouden kansen onbenut. Na de rust miste Bachar een leeg doel maar lukte Ilyas de 3-4 met een afschampertje. Edegem bleef de kansen opstapelen en na 33' eindelijk raak via Pouwels met een afstandschot. Morant redde nog nipt een omhaal van Ajouaou en ook Harram liet in de slotminuut nog een open kans ontglippen.